Derde aflevering van mijn artist diary over de totstandkoming van mijn fine art fotoserie over management in de zorg.

Derde aflevering van mijn artist diary over de totstandkoming van mijn nieuwe fotoserie over management in de zorg.

Deze aflevering zal ik mijn worsteling laten zien met het fenomeen getallen in de kunst. Het werkt dus niet. Op de een of andere manier zijn getallen zo fantasieloos en eenduidig, dat ze ieder beeld bederven.

 

Derde aflevering van mijn artist diary

Vandaar dat ik uiteindelijk voor een beeld heb gekozen waar de getallen ‘verstopt’ zijn. Zie mijn website. Toch twijfel ik nog, want de wolk groene getallen in de foto hierboven intrigeert me wel. Doorslaggevend is dan vaak welk beeld het beste past bij de anderen in de serie..

Zie ook aflevering 1, aflevering 2 en aflevering 4 uit dit dagboek.