Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/nicol6174/domains/nicolehagesteijn.com/public_html/wp-content/plugins/ecommerce-product-catalog/templates/themes/theme-default.php on line 238

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/nicol6174/domains/nicolehagesteijn.com/public_html/wp-content/plugins/ecommerce-product-catalog/templates/themes/theme-default.php on line 241
Wat is jouw verhaal? ~ Nicole Hagesteijn Art Photography

Wat is jouw verhaal?

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen als zorgverlener.

Misschien heeft het bekijken van mijn persoonlijke project ‘You can always do more’ wel herinneringen bij je los gemaakt en ben je bereid om deze herinneringen (met of zonder contactgegevens) met mij te delen. Dit project zou daardoor extra betekenis krijgen.

Het is namelijk mijn wens om iedere volgende keer dat ik na deze eerste keer de serie exposeer, anonieme quotes, eventueel verwijzend naar de uitgebreidere bijbehorende tekst, rondom mijn beelden op de muur weer te geven.

Daarnaast wil ik een boek maken, waarin de fotoserie ondersteund wordt door deze desgewenst anonieme teksten.

Hartelijk dank als je de moeite wil nemen om je (evt anonieme) ervaringen met mij hieronder te delen.

 

Vriendelijke groeten,

Nicole Hagesteijn